AKTUELNO

Najboljom životnom odlukom smatra udaju za poznatog scenaristu!

Serija proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 20. marta u 21 čas, kada će se gledaoci upoznati sa neverovatnom pričom koja ih je već zaintrigirala. Misterija u samom nazivu serije, visokobudžetni set, scenario koji potpisuje autor najgledanijih serija Žarko Jokanović i fenomenalna glumačka podela – dovoljan su razlog da gledaoci širom regiona željno iščekuju 20. mart i početak emitovanja serije „Zakopane tajne“ na televiziji Pink. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Tim povodom, gošće Sanje Marinković u novom izdanju emisije "Magazin in" bile su glumice koje će Pinkova publika svakog radnog dana pratiti od ponedeljka - Milica Milša, Danica Ristovski, Srna Lango, Danijela Vranješ, Marina Ćosić, Jovana Radovanović i Teodora Tomasević, koje su otvoreno govorile o svojim ličnim, privatnim iskustvima, ali i upoznale gledaoce sa likovima koje tumače u "Zakopanim tajnama". Milica Milša tom prilikom otkrila je do sada nepoznate detalje ljubavi s Jokanovićem, a govorila je i o seriji koju čeka ceo region.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da će se svako pronaći ili nekoga koga poznaje. Serija je životna, a život je nepredvidiv, čudan, život je poseban sam po sebi, a Žarko je šampion da nas sve izbambusa i protrese. On se igra i sa mnom. S njim nikad ne može da bude dosadno. Ja prva pročitam scenario i svaki put kažem: ''I, zašto si ovako završio, šta se dešava sad?!'' - rekla je Milica i otkrila do sada nepoznati detalj ljubavi sa Žarkom:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam pristala da se udam za Žarka, a nismo se još ni poljubili. Vidiš koliko sam bila pametna da pristanem. Jedino pametno što sam uradila u životu je što sam ''da'' izgovorila pravom čoveku. Najbitnije je ko će da bude otac vašeg deteta, ko će da ga vaspitava.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: M.K.