AKTUELNO

Dugo očekivana serija scenariste Žarka Jokanovića "Zakopane tajne" kreće s emitovanjem večeras u 21h na TV Pink, a tim povodom gosti "Novog jutra" bili su glumac i izvršni producent Marko Jovičić, kao i glumci Teodora Tomašev i Stojan Đorđević.

Jovičić, izvršni producent serije, otkrio je u "Novom jutru" da ekipa vredno, svakodnevno snima, te da će premijerno emitovanje, koje je zakazano za večeras, oduševiti milionsku publiku Pinka.

Foto: Pink.rs

Žarko je toliko napisao i likova, različitih objekata u kojima snimamo, 84 objekta... Imamo preko 80 glumaca u seriji i svi su večeras u prvoj epizodi! Nije konfuzno, svi su sa svima povezani, a niko ne zna da je povezan! Radnja teče brzo, prvih dvadesetak minuta vas uvodimo u priču, a kraj prve, ali i svake epizode je takav da moraš da pogledaš sledeću, tera te da vidiš šta će kome ko da uradi, kome će ko da smesti - rekao je on i dodao:

Foto: Pink.rs

U seriji igram tog reditelja Čedomira Čavića Čivavu, koji je konceptualni umetnik... Radi u pozorištu, tu se zapošljava drugi sin Dodera. Količina stvari koje svi oni prikrivaju jedni drugima... To će sigurno držati gledaoce, jer publika uvek zna više od likova u seriji. Samim tim, ti kad gledaš znaš da neko nije u rodu sa nekim, a gledaš potpuno drugu priču i čekaš kada će oni to da saznaju i kako će da reaguju.

S druge strane, Stojan Đorđević igra jednog od sinova u porodici Doder.

- Moj lik jeste malo začudan, niko ne zna na koju stranu on naginje, što se tiče svega. Završio je jedno zbog tate, drugim se bavi... - kaže on i objašnjava:

Foto: TV Pink Printscreen

- U startu se ne zna ko je brat, ne zna se koji su tačno odnosi u prvoj epizodi, ali braća se uvek drže zajedno. Žarko se uvek trudi da naše porodične priče ipak uvek budu plemenite.

Teodora u "Zakopanim tajnama" igra ćerku Dodera.

Foto: Pink.rs

Mezimica sam, koristim svoju poziciju, a da li ću uspeti da iskoristim, saznaćemo! Volim svoju braću u seriji, ali teram neku svoju priču! Prelepo je raditi sa svim tim glumcima. Uživamo tamo, znamo se mi neki od ranije, meni je zaista prelepo - istakla je ona u jutarnjem programu Pinka.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: D.T.