AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, i među ženskom publikom, dok je od svih komercijalnih televizija bila gledanija među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana televizija Pink bila je apsolutno dominantna kada je reč o serijskom programu:

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Premijerno emitovanje nove domaće igrane serije Žarka Jokanovića, Zakopane tajne, pratio je milionski auditorijum širom zemlje. Prvu epizodu serije Zakopane tajne, koja se emituje svakog radnog dana u 21 čas, pratilo je 19 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 24 odsto ženske publike. Tokom emitovanja prve epizode Zakopanih tajni, u periodu od 21 čas do 22:30 časova, televizija Pink je među ženskom publikom bila gledanija više nego preostale komercijalne televizije zajedno. Sa blizu 1.100.000 gledalaca, prva epizoda serije Zakopane tajne bila je 4. najgledaniji format u danu na svim televizijama i ubedljivo najgledaniji serijski program u trenutku emitovanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlične rezultate gledanosti ostvarile su i serije inostrane produkcije Zakletva i Fatalna ljubav

Foto: Promo

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija:

Foto: Pink.rs

Emisija Zadruga 6: Izbor potrčka je sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 26 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama

Zadruga 6: Pretres nedelje – 22 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 29 odsto ženskog auditorijuma

Milionski auditorijum je bio uz Pinkov zabavni program:

Foto: Promo

Praktična žena – 18 odsto ženskog auditorijuma

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu:

Nacionalni dnevnik je sa 19 odsto televizijskog auditorijuma ušao u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama

Foto: TV Pink Printscreen

Slede ga Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!