AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Kuća od srca".

Nova epizoda najhumanijeg TV serijala „Kuća od srca“ očekuje vas i ovog četvrtka od 22 časa na televiziji Pink. U ovonedeljnoj epizodi tenzija raste – jer je neizvesno šta će dalje biti sa porodicom Zdravković!

Sada kada je konačno istina isplivala na videlo i kada je raskrinkana obmana koju je ekipa serijala „Kuća od srca“ doživela od domaćina Bojana, Žarko razmišlja o svemu izrečenom. 

Ne može da se ništa nije desilo. Nešto se ozbiljno desilo. Pored toliko žena, gde si našao nju, ženu od tvog šuraka. I pritom si to prećutao serijalu „Kuća od srca“. Ti si se udidio, sve je kao super, sve će biti dobro, u stvari je istina potpuno drugačija – rekao je Žarko Bojanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je u skladu sa pravilima serijala da se gradnja prekine, on još uvek misli šta dalje činiti kako ne bismo srušili snove dece koja čeznu za novim domom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko Žarko ne smisli nešto što bi moglo da opravda dalje radove, porodici ostaje prazna i nedovršena kuća. Ljudi i dalje dolaze sa svih strana da pomognu ne znajući da gradilište svakog časa može da se zatvori.

Žarko se još uvek lomi oko odluke da li se preko laži domaćina Bojana može preći ili ne i pokušava da osmisli bilo kakav izgovor ili uslov pod kojim bi se radovi nastavili. 

Deca su se, ni kriva ni dužna, našla u situaciji da mogu izgubiti šansu za novi dom, a sve zbog užasnih odluka svog oca. Osim što je Bojan obmanuo ekipu serijala „Kuća od srca“, zbog njegove prevare deci je potpuno prekinut kontakt sa majkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se radi o tome da deca ne viđaju majku jer se majka gadi svega kad pomisli na tebe – bio je brutalno iskren Žarko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neizvesnost je velika, jer se gradnja kuće svakog časa može obustaviti. Da li će Žarko makar ispuniti devojčicama želju da ponovo zagrle majku? Koja je konačna odluka serijala „Kuća od srca“ – nastavak ili prekid gradnje kuće za porodicu Zdravković – saznaćete u novoj epizodi „Kuće od srca“ u četvrtak 30. marta od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.