AKTUELNO

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink je bila najgledanija komercijalna stanica u zemlji tokom čitavog dana, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

Tokom sva tri prethodna dana vaš izbor bile su serije koje ne propuštate Zavet i Elif, ali i informativne emisije Nacionalni dnevnik, koji je tradicionalno najgledanija informativna emisija među svim komercijalnim emiterima i jutarnji program naše televizije Dobro jutro uz koji započinjete svaki radni dan, ali i dane vikenda.

Foto: Promo

U petak ste pratili Vaš omiljeni muzički takmičarski šou Pinkove Zvezdice, koje je i ovog petka pratila milionska publika, slede Zadruga u direktnom uključenju, kao i emisija Ekskluzivno.

Foto: TV Pink Printscreen

Subotu su obeležile Zadruga specijalne emisije, Zadruga – Nominacije i Zadruga – Vanredno ubacivanje, kao i najgledaniji popodnevni talk šou Magazin IN.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja je prošla u znaku emisija Zadruga – Izbacivanje, Narod pita i Zadruga u direktnom uključenju, ali i humorističkog šoua Lava Pajkića – Kontravizija. I emisija Premijera Vikend Specijal sa najnovijim vestima o poznatima, našla se među najledanijim emisijama.

Foto: TV Pink

Ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija

'