AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amdižića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa. Ognjen Amidžić i ovog puta ugostiće aktuelnu ekipu pevače Nadicu Ademov, Mariju Mikić i Mitra Mirića, zatim glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu, kao i Tamaru Đurić.

Mitar Mirić nedavno je izazvao lavinu komentara kada je objavio spot za pesmu „Daće Mitar“ u kom ima malo slobodnije scene sa znatno mlađom devojkom. Da li je upravo takve reakcije i očekivao ili su ga iznenadile, Mitar će otkriti upravo u emisiji „Amidži šou“. Pored toga, Mitar će otkriti i neke pikanterije iz svog života i bogate karijere, ali i planove za nove pesme. 

Foto: Printscreen YouTube/Grand production, TV Pink Printscreen

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica narodne muzike, Nadica Ademov, nedavno je podelila sa svojim obožavaocima lepe vesti – da će uskoro postati majka. Kako provodi najlepše dane, kako teku pripreme za dolazak bebe i zbog čega je lepe vesti krila od javnosti do skoro, Nadica će ispričati kod Ognjena Amidžića. Takođe, Nadica će otkriti i kakvi su joj planovi za karijeru, budući da će pre i nakon dolaska bebe napraviti pauzu kada je o poslu reč.

Foto: Privatna arhiva

Pre nešto više od 10 dana, pevačica Marija Mikić dobila je drugo dete, sina Miliju, a njeno prvo televizijsko gostovanje nakon porođaja dogodiće se upravo u emisiji „Amidži šou“. Pevačica sa partnerom Jovanom ima ćerku Đurđu, a samo tri meseca nakon njenog rođenja, Marija je ponovo ostala u drugom stanju. Kako izgleda njihov život otkako je i Milija ušao u njihove živote, kako provodi vreme sa porodicom, ali i kada planira da se vrati poslu, Marija će ispričati ovog utorka na Pinku.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Tamara Đurić je poznata kao neko ko je britak na jeziku, pa će i ovog puta u emisiji „Amidži šou“ bez zadrške komentarisati sve aktuelne teme. Pored toga, Tamara će progovoriti i o nedavnim operacijama lica kojima se podvrgla i da li je sada zadovoljna svojim izgledom. 

Foto: Instagram.com/@tamarastar89

Dragan Marinković Maca uvek je rado viđen gost u emisiji „Amidži šou“, a ovog utorka govoriće o planovima za karijeru, zbog čega je odustao od ugostiteljskog biznisa, ali i kako odgovara na komentare ljudi o njegovoj ženi koja je mlađa od njega. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 16. maja od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.