AKTUELNO

Pripreme za Mitrovićev prvenac „Lucifer“ u Teatru Odeon obećavaju!

Pre dva meseca vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, započeo je neobičan i interesantan projekat.Uprkos svim obavezama, rešio je da u svojoj izvedbi da novi život poznatim pesmama koje će se naći unjegovom prvencu „Lucifer“ u Teatru Odeon. Počeo je sa hitom Olivera Mandića „Ako lažem, tu meseci“, nastavio sa „Sve je propalo“, a danas se odlučio da potpuno novo ruho da pesmi „Osloni se na mene“.

Foto: J. Simonović

Balada Olivera Mandića „Osloni se na mene“ , svetlost dana ugledala je davne 1981 godine i jedna je odvećih hitova tadašnje Jugoslavije. Kolika je zapravo njena vrednost, govori sama činjenica da je i danas,toliko decenija kasnije, veoma rado slušana, ali i da je osvojila srca novijih generacija. Numera „Osloni sena mene“ u izvođenju Željka Mitrovića, dobila je potpuno novi život. Vrcavi džezi ritmovi, uz snažan bas, Željkov vokal, ali i upotpunjujuće prateće vokale i muzičare – svakako stari dobro poznati hit pretvaraju unumeru koja ne samo da može da joj parira na popularnosti, već i da sa svojom pokretačkom energijomdonese potpuno novi doživljaj koji će među ljubiteljima dobrog zvuka trajati.

Foto: J. Simonović

Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom se intenzivno radi,svakako će biti nesvakidašnje mesto na ovim prostorima. Mitrović da bi dočarao delić atmosfere koji nasočekuje u Teatru Odeon - video za pesmu “Osloni se na mene” snimao je u LEONARDU, najvećemdigitalnom studiju na svetu koji je sam isprojektovao i izgradio. Na velelepnoj sceni pridružili su mu se Mića Kovačević za bubnjem, Aca Metini za gitarom, članovi novosadskog Big Band-a, kao i muzičari iplesači sa Kube.

Foto: J. Simonović

Džezi gruv treće po redu pesme Olivera Mandića “Osloni se na mene”, a u izvedbi Željka Mitrovića,priprema nas za pozorište budućnosti, kao i predstavu Lucifer koja će prezentovati stare dobre hitove unovim aranžmanima. Teatar Odeon beogradsku pozorišnu ponudu planira da obogati od 01.10.2023. ado tada imaćemo priliku da uživamo u numerama koje nas polako uvode u željno očekivanu eru.

Autor: S.P.