AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Andrija pita Zdravka zbog čega će njegova majka i Balša Doder zauvek biti ujedinjeni. Želeći da izbegne odgovor, Zdravko napada Andriju zbog toga što je uopšte razgovarao sa Balšom. Da li će Andrija dobiti odgovor?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša govori Gvozdenu da Đurđa ne mari za njega i da ga gleda samo kao sredstvo da se osveti Lali i njemu, a onda mu daje predlog. Da li će Gvozden pristati na Balšinu ponudu?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Simona udara na Damirovu bolnu tačku – govori mu da je jadan jer i dalje pokušava da vrati Doru i da mu je samo povređen ego, ali on joj traži uslugu. Da li će ubediti Simonu da pristane?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala pokušava da ubedi Švrću da ne odustaje od braka zbog onoga što joj se dogodilo u prošlosti. Da li će uspeti da promeni Švrćin stav?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša želi da razgovara sa Dorom, ali na pomen prezimena Radičanin, Dora mu govori da je Andrija za nju prošlost i da ne želi da priča o tome. Da li je Andrija zaista prošlost za Doru?

Foto: TV Pink Printscreen

Renata dolazi kod Glorije u posetu i govori joj da je ili mnogo glupa ili mnogo naivna. Na Glorijino pitanje zbog čega tako misli, Renata joj govori da samo Jakov treba da bude njen cilj. Kakve su Renatine namere?

Foto: TV Pink Printscreen

Jakov dolazi kod Ivone i daje joj ime prestižne klinike i najboljeg doktora, koji može da joj pomogne da opet stane na noge. Da li će Ivona konačno pristati na Jakovljevu pomoć?

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravko zove Balšinog brata bliznaca Bogdana i govori mu da Balša nešto zna. Kakvu tajnu kriju Zdravko i Bogdan?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.