AKTUELNO

Ne propustite novu sezonu hit serije Žarka Jokanovića.

Nakon šokantnog završetka prve sezone – kada su na zemlji ostala upucana tela Balše i Tadije Dodera, i kada su gledaoci ostavljeni sa brojnim pitanjima – druga sezona hit serije Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem 18. septembra u 21 čas i donosi razrešenje brojnih porodičnih tajni i neraščišćenih odnosa junaka koji su ušli u srca gledalaca širom regiona. 

Pre nego što otkrijemo u kom pravcu će se kretati intrigantna priča „Zakopanih tajni“, s ponosom najavljujemo da će se brojnoj ekipi izuzetnih glumaca, na čelu sa omiljenom glumicom TV publike Milicom Milšom, pridružiti i nova imena. Jednu od najvećih glumica jugoslovenske kinematografije Miru Banjac gledaoci su videli u poslednjoj epizodi prve sezone, u ulozi antikvarke Olge Aslanove, a njen intrigantni lik nastaviće svoj put i u drugoj sezoni „Zakopanih tajni“

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored nje, publika će u drugoj sezoni gledati i jednog od najboljih i najpopularnijih mladih glumaca, Miloša Đurovića, koji je briljirao u ulozi Nikole Stanimirovića u jednoj od najgledanijih Pinkovih serija „Crveni mesec“. Fantastičnoj glumačkoj ekipi pridružiće se i još neka velika glumačka imena, koja će biti pravo iznenađenje za publiku u regionu. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Kada je reč o samoj radnji, u drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna.

Okosnicu priče „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Uz obilje drame, uzbudljivih trenutaka u životu svakog od likova, beskrupulozne borbe za moć, ali i komičnih situacija i najčistijih emocija, priča u drugoj sezoni se svodi na centralno pitanje: Ako iskopamo tajne – hoćemo li posaditi sreću? A odgovor na ovo pitanje doneće nove epizode „Zakopanih tajni“, od 18. septembra, svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink

Autor: M.Đ.