AKTUELNO

Ne propustite nove epizode serije "Zakopane tajne".

Na oduševljenje milionskog auditorijuma, druga sezona hit serije Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje u ponedeljak 2. oktobra i emitovaće se radnim danima u 21 čas na televiziji Pink. U domove širom regiona vratiće se likovi koje su gledaoci zavoleli, koji su ih nasmejali, čije spletke su ih iznervirale, za čije ljubavi su navijali. Porodica Doder i svi koji su na neki način povezani sa njima, nastavljaju svoj put tokom kog će se otkriti tajne koje će promeniti njihove živote iz korena.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U finalnoj epizodi prve sezone „Zakopanih tajni“, gledaoci su ostavljeni sa mnogo pitanja. Šta će otkriće da je Lala u stvari Klara Kos promeniti u porodici Doder, šta će Vera uraditi nakon što je Tadija saznao da je Viktor njegov i njen sin, da li će Balša poverovati da je Reljin otac, šta će Kosara uraditi nakon što je saznala istinu o njenoj deci, da li je Dora izgubila bebu i ko ju je gurnuo, da li Nikolina zaista boluje od neizlečive bolesti, da li će Andrija saznati istinu o detetu koje je rodila njegova majka i da li će nakon pucnjave Tadija i Balša preživeti – samo su neka od pitanja na koja će gledaoci dobiti odgovor u drugoj sezoni „Zakopanih tajni“.

Tadijinu sreću nakon saznanja da je Viktor Verin i njegov sin prekida pucnjava. U trenutku kada je hteo da saopšti Balši da ima unuka, na njih dvojicu puca čovek sa maskom. Njihova tela ostaju na zemlji i tako se završila prva sezona – ostavljajući gledaoce u neizvesnosti. Druga sezona donosi razrešenje – Balša nije povređen, ali je Tadija teško ranjen – odvoze ga u bolnicu i nakon operacije ostaje u komi. Ali nijedna nesreća ne dolazi sama – u bolnici Balša, Jakov i Gvozden saznaju da je Dora pala niz stepenice i izgubila dete. Balšu će tek slomiti saznanje da Dorin gubitak deteta nije bio slučajnost. Šta će biti sa Tadijom i Dorom, i šta će Balša uraditi kako bi zaštitio svoju decu, gledaoci će saznati u novim epizodama „Zakopanih tajni“.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Večita borba dobra i zla, sukob sveta bogatih i sveta siromašnih, ljubavi i strasti, izdaje, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera – samo su delić onoga što će publika gledati u drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“ od ponedeljka 2. oktobra, radnim danima u 21 čas samo na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.