AKTUELNO

Skejtbording je hobi svih generacija.

Miloš Pavlović, autor i voditelj emisije NE ZNAM DI TERAM na RED TVu - sa svojom ekipom krenuo je putem Osjeka ne bi li napravio materijal za novu emisiju. Ali nenadno Miloš – poznatiji kao Paja skejter ili Paja Kobazz, dobio je fantastičnu ekskluzivu kojoj se niko nije nadao.

Organizator takmičenja PANNONIAN CHALLANGE uspeo je da nagovori četrdesetpetogodišnjeg Paju da se prijavi za takmičenje u Skate elite pro kategoriji. Paji nije bilo potrebno previše nagovaranja i pristao je da postane učesnik takmičenja,koje ekstremne sportove u regionu plasira na najbolji mogući način.

Foto: Promo

Najstariji, ali i dalje najbolji domaći skejter - pokretač skejtbordinga u Srbiji ali i u regionu, stao je na crtu takmičarima dosta mlađim od sebe. Miloš Pavlović je osvojio PRVO mesto regionalnog takmicenja i jos jednom potvrdio da je skejtbording hobi svih generacija.

Foto: Promo

Događaj sa tradicijom, koji podržava ekstremne sportove, dvadeset četvrti PANNONIAN CHALLANGE u Osjeku, je mesto sastajanja najveštijih skejt, bmx i inline vozača. Čovek koji se skejtbordingom bavi preko tri decenije oduvao je svojom vožnjom znatno mlađu konkurenciju, zauzeo prvo mesto i pečatirao status skejtbord zvezde u regionu.

Foto: Promo

Osma epizoda emisije NE ZNAM DI TERAM oduševiće sve ljubitelje ekstremnih sportova i ekstremne kulture. Budite uz RED TV i ovog petka od 19 časova, a u repriznom terminu subotom od 13 časova. Ne propustite emisiju u kojoj je najstariji takmičar PANNONIAN CHALLANGE još jednom pokazao, kako on voli da kaže - KO JE NAJJAČI U GRADU!

Autor: S.P.