AKTUELNO

Nepropustite!

U ponedeljak 18. septembra u 21 čas počinje druga sezona serije „Zakopane tajne“ na televiziji Pink, aosim što će se gledaoci iznenaditi pričom i pravcem u kom će odvesti likove, velika iznenađena vernupubliku očekuju i kada je u pitanju glumačka ekipa. Pored Mire Banjac koja se pojavila u poslednjojepizodi prve sezone, u novim epizodama gledaoci će videti i jednog od najboljih mladih glumaca Miloša Đurovića.

Miloš je vernoj Pinkovoj publici dobro poznat – region ga je zavoleo u ulozi Nikole Stanimirovića u jednojod najgledanijih Pinkovih serija „Crveni mesec“, a sada će gledaoci moći da uživaju u njegovomraskošnom talentu i u sasvim drugačijoj ulozi u seriji „Zakopane tajne“.

Foto: Promo

Talentovani glumac će u drugoj sezoni „Zakopanih tajni“ tumačiti lik Vasje Šumanskog, unukamisteriozne vlasnice antikvarnice Olge Aslanove (Mira Banjac). Iako nije želeo previše da otkriva, Miloš je gledaocima ipak nagovestio kakav je njegov lik i šta gledaoci mogu da očekuju.

Moj lik će se dosta razvijati, podložan je promenama. Ne želim da gledaocima otkrivam sve sada, verujem da to ni njima ne bi bilo zanimljivo. Ali, mogu da kažem da je Vasja jedan energičan tip koji će praviti svakakve zvrčke, avanturističkog je duha. To je sve što mogu da kažem. Samu radnju i sve što će događati kroz seriju, gledaoci će moći veoma brzo i sami da vide, rekao je Đurović.

Foto: Promo

Snimanje druge sezone nastavilo se prošle nedelje posle letnje pauze, kada se i Miloš pridružio ekipi nasetu. Kako kaže, prihvatili su ga odlično, a atmosfera na setu je toliko prijatna da se raduje svakom snimajućem danu.

Kada sam došao na set, bila je sjajna energija, su svi sa nestrpljenjem čekali da počne snimanje druge sezone. I mene su dočekali srdačno, osećaj je fenomenalan. Znate ono, kada se ljudi vrate na posao posle odmora, svi se smeju. Mislim da će se ti osmesi kod nas zadržati malo duže, uveren je Miloš.

Verujemo da svi gledaoci s nestrpljenjem čekaju da se upoznaju sa Vasjom i da saznaju na koji način ćeon uticati na tok priče koja je osvojila region. Jedno je sigurno – na nove epizode neće morati da čekajudugo jer druga sezona „Zakopanih tajni“ počinje već u ponedeljak, 18. septembra od 21 čas na televiziji Pink.

Autor: Pink.rs