AKTUELNO

Zahvaljujući vama smo već skoro tri decenije apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa!

Pre tačno 29 godina, 16. septembra 1994. godine u etar je pušten signal TV Pink – danas najuspešnije komercijalne televizije u regionu. Skromni počeci munjevitom brzinom rezultirali su neverovatnim uspehom i od tada pa sve do danas prefiks Pink važi za najgledaniji TV program na teritoriji bivše Jugoslavije. Televizija Pink u ovom trenutku ima 60 TV kanala koji su u svim kablovskim sistemima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a putem IPTV-ija i širom Evrope. Takođe, Pink M je najgledanija televizija na teritoriji Crne Gore, dok je Pink BH jedna od najgledanijih televizija u Bosni i Hercegovini.

Osnivač, vlasnik i CEO kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović viziju o budućnosti medija upotpunio je izgradnjom najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope, PFI Studios, u kojima nastaje veći deo televizijske magije koju svakodnevno prate milioni gledalaca.Od početka emitovanja, TV Pink imala je veoma bogat zabavni program, a taj trend nastavlja se i danas, 29 godina kasnije. Zabavni program, po kom je TV Pink prepoznatljiva, će i ove sezone obilovati svim onim što obožavate.

Foto: Hello/Luka Šarac

Late night emisija Ognjena Amidžića “Amidži šou” u jubilarnoj 16. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U 23. godini emitovanja Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama. Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparaco lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Informativna redakcija, nastala 2000. godine, najmlađa je u ovoj medijskoj kući, a danas TV Pink ima najgledaniji informativni program.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum sa teritorije cele Srbije, svih starosnih i socijalnih kategorija svoj dan počinje uz "Novo jutro", koje je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. U novoj televizijskoj sezoni vaši domaćini u jutarnjem programu su: Srđan Predojević, Bojan Dacović, Dea Đurđević, Predrag Sarapa, Svetlana Grubor, a u „Novom vikend jutru“ Jovana Jeremić. Centralna informativna emisija TV Pink „Nacionalni dnevnik“ predstavlja spoj iskusnih urednika sa tradicijom, i mladih novinara koji prate duh vremena. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža.Rijaliti program takođe će ove sezone biti nešto što nećete propustiti na televiziji Pink, a na prvom mestu je novi rijaliti format "Elita", koji već obara sve rekorde gledanosti i postavlja nove standarde među televizijskim formatima.

Foto: Pink.rs

Zahvaljujući vama smo već 29 godina apsolutni lider u kreiranju televizijskog programa. Hvala na poverenju i ostanite uz kanal ružičaste televizije!

Autor: M.K.