AKTUELNO

Saznali smo i ko čuva ovu ekscentričnu damu.

Emisija kratke forme o poznatima "Whatzuuuuup" na RED TVu, koju vodi mlada i harizmatična Lana Antić, uvek se trudi da vernoj RED TV publici predstavi novine iz života najaktuelnijih poznatih ličnosti. Tako jebilo i ovog puta, te imamo priliku da uplivamo na kratko u života pevača Petra Mitića i Vanje Mijatović, kao i ekscentrične Elektre Elite.

Elektra Elite pre pet dana izbacila je novu, dugo očekivanu pesmu i spot , pod nazivom „Penal“ u kojojmožemo da vidimo nekadašnjeg zadrugara Marka Markovića u glavnoj ulozi. Prijateljstvo između miljenika ženske populacije i kontroverzne pevačice digao je na noge region i svi su se pitali isto – da li tu postoji ipak nešto više.

„ Imam jako dobro uvo za pesme. Ne dopuštam da mi niko sugeriše. Sedam pesama sam snimila i sada puštamo jednu po jednu. Četiri spota su gotova – režija je prepuštena Dejanu Milićeviću. U ovoj godini, svideo mi se, pored mog, album Aleksandre Prijović. Moje pesme su visokog kvaliteta i radili su ih vrhunski muzički znalci. Marko Marković i ja smo prijatelji, predpostavljam do kraja života. To je toliko vredno dete – on nema veze sa Markom Markovićem iz „Zadruge“. Možda je to i zbog mene...Nisam platila kafu u Podgorici kada sam bila – sve je on plaćao. Džentlmen za svaku pohvalu. Ne da je Crnogorac neradnik, naprotiv on je baš radnik-radnik.“ – rekla je Elektra.

Foto: Printscreen

Ekipu „Whatzuuuup-a“ zanimalo je i da li su se pojavili neki negativni komentari kada se Marko pojavio u njenom spotu.

„Markovi prijatelji su u međuvremenu postali i moji prijatelji. To su moji momci iz obezbeđenja koji će doći za mnom u Sarajevo. Jedno obezbeđenje mi dolazi iz Sarajeva, drugo iz Crne gore, a treće iz Srbije. Ima me, pa da me čuvaju.“ – kazala je kroz osmeh Elektra.

Za kraj smo saznali da li postoji specijalan muškarac u Elektrinom životu koji je osvojio njeno srce.

„Postoji, to je čovek iz Sarajeva, sa njim sam već dve godine i on je čovek mog života.“ – objasnila je Elektra.

Ova pevačica govorila je i o novim poslovnim poduhvatima, a Petar i Vanja pričali su o muzici, svojim karijerama ali i o privatnom životu. Za slućaj da ste propustili – ovu emisiju „Whatzuuuup-a“ možete pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Elektra Elite

#Lana Antić

#Red Tv

#Whatzuuuuup emisija