AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

I večeras vas na televiziji Pink od 23 časa očekuje neobična životna priča u novoj epizodi emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će dati sve od sebe da uz pomoć najpreciznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Ekipu emisije „DNK“ ovog puta je pozvala Mila, jer želi da sazna da li je Danijel biološki otac deteta koje su dobili u dugogodišnjoj zajednici. Najveći problem je što su bili u zajednici osam godina, ali nisu mogli da dobiju dete. 

On nije mogao već sedam, osam godina da ima decu – rekla je Mila Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je Mila rešila da prevari Danijela i tako zatrudni, što mu je i priznala.

Posle sam morala da uradim tako, da ga prevarim sa drugim, da bih ja mogla da imam decu. Ja sam mu rekla da ću ili da ga prevarim, ili da ga ostavim – priznala je Mila, a to je potvrdio i Danijel u telefonskom razgovoru sa Natalijom.
Znao sam i to sam joj oprostio, hajde, živećemo normalnim životom.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovoj priči, niko nije siguran ko je otac. Mila sumnja da je Danijel otac jer su lekari rekli da on teško može da se ostvari kao otac, a sa druge strane, Danijel misli da je moguće da je otac.

On je išao kod lekara i rekli su mu da može da ima decu, ali teško – rekla je Milina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

 Povrh svega, u ojoj porodici su i odnosi veoma zamršeni, s obzirom na to da su Milina majka i Danijelov otac u vezi.

Znači njegov otac voli i prosto vas je ukrao od tadašnjeg muža jer je zaljubljen u vas, a ovamo njegov sin voli vašu ćerku? – pokušala je Natalija da raščivija komplikovane porodične odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Danijel biološki otac Milinog deteta ili kako će razultati uticati na budućnost ove porodice, saznaćete ako budete uz novu epizodu emisije „DNK“ večeras u 23 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka