AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu!

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je na programu TV Pink i ovog četvrtka od 23 časa. Voditeljka Milica Kon daće sve od sebe da pripreme za venčanje prođu u najboljem redu, a na kandidatima ostaje odluka da li će sklopiti brak ili ne.

U večerašnjoj epizodi upoznaćete nove kandidate – Draganu i Dušana, koji su odlučili da pravu ljubav pronađu upravo uz pomoć emisije „Brak na neviđeno“.

Draganu je lepota u životu mnogo koštala. U prethodnom braku pretrpela je pravu golgotu, te sada traži muža koji će joj pružiti pažnju. 

Potreban mi je neko ko može da me razume, da živi u realnosti, a ne nekom imaginarnom svetu – rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim emisije „Brak na neviđeno“ spojio je Draganu sa Dušanom, menadžerom jednog kluba u Beogradu koji je ostao neoženjen i neshvaćen kod žena.

Obično mi kaži da sam kao sa neke druge planete i da ne mogu nikako da me skapiraju, uhvate i ukrote – rekao je Dušan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihovom susretu i potencijalnom braku najveća prepreka biće Draganina rođena sestra koja želi da je se reši, ali nije zadovoljna izborom mladoženje. 

Fizički nije po njenom ukusu – kaže Draganina sestra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi izbor i da li su Dragana i Dušan ipak jedno za drugo, saznaće u emisiji „Brak na neviđeno“, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Dragana i Dušan pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije „Brak na neviđeno“ u četvrtak 9. novembra od 23 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka