AKTUELNO

Malo Zip line, malo skejt takmičenja.

Miloš Pavlović, široj javnosti poznatiji kao Paja Skejter ili Paja Kobazz – autor i voditelj emisije o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi na RED TVu, ovog puta nas vodi u u zlatiborsko selo Ljubiš, na oko 23 km od centra Zlatibora, gde se nalazi najduži zip line u Srbiji, a zatim i na Ghetto Wheel - Game of Skate takmičenje u novobeogradskom beogradskom bloku 33.

Foto: Promo

Paja je rešio da prvi put isproba najduži zip line u Srbiji, koji se nalazi u zlatiborskom selu Ljubiš, na oko 23 km od centra Zlatibora. Zip line je nastao iz potrebe da se premoste klisure i duboke reke u planiskim oblastima, tamo gde nije bilo mouguće napraviti most. U nepristupačnim delovim sveta se nekada koristio u prevozne svrhe, dok se danas najviše koristi u zabavne svrhe. Ovaj ekstemni vid zabave u prirodi se proširio poslednjih godina, a na Zlatiboru je u ovoj adrenalinskoj vožnji moguće uživati na nekoliko lokacija. Dužina trase Zip line u Ljubišu je 550 m, visina je 130 metara, a sama vožnja traje oko minut. Zip line potpuno je bezbedan i za decu i za odrasle, te svi ljubitelji adrenalinskih dozivljaja imaju priliku da  osete posebni panoramski uzitak.

Foto: Promo

Nakon što smo sa Pajom posetili Ljubiš, sledeća destinacija je novobeogradski blok 33 i Ghetto Wheel - Game of Skate takmičenje. Ovo takmičenje je osmišljeno sa ciljem da napravi revoluciju Game of Skate takmičenja u Srbiji, ali u u regionu. Takmičenje čini jedinstvenim – Ghetto točak koji ima 12 različitih sistema pravila, tako da se unapred ne zna šta takmičari mogu da očekuju. Tu su se pokazali najsnalažljiviji takmičari – 16 talentovanih momaka, a petorica najboljih učesnika nagrađeno je vrednim novčanim nagradama.

Foto: Promo

U šesnaestoj epizodi emisije “Ne znam di teram” , koja će se emitovati u petak u 19h možemo videti kako se snalaze najmlađi, ali i najiskusniji ljubitelji ekstremnih sportova, a gradivo je tu da se utvrdi već usubotu u 13h.

Autor: S.P.

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv