AKTUELNO

Pesma „Na distanci“ bliži se milionskom pregledu.

Kroz dva, možda, tri sata programa - uz dva možda tri voditelja, sa dva, možda, tri gosta kako u studiju tako i telefonski – zajedno komentarišu i razgovaraju o najaktuelnijim temama o kojima bruji svet, regioni Srbija. Voditelji koje obožavate – Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, u emisiji “2 MOŽDA 3” na RED TVu ovog puta ugostili su pevača Bojana Tomovića.

Bojan Tomović vratio se na velika vrata sa novim spotom za stari mega hit “Na distanci” i preko noćizavladao trendingom.

„Pre meseca dana moji prijatelji su došli na ideju da uradimo spot za pesmu „Na distanci“. Moja prva reakcija je bila – da je to 19 godina stara pesma, međutim bili su u pravu. Pesma je u pet ili šest država u trendingu. Nakon tog spota uradili smo spotove i za pesme „Kofer zeleni“, „Pravila, pravila“, „Kockice“. Izaćiće i spot za pesmu „ Ljubavi“. Nagovaraju me da uradim i spot za pesmu „Plava motorola“. “ – rekao je Bojan.

Foto: Printscreen YouTube

Kendi je konstatovao da je Bojan svojevremeno bio pionir, kada je u pesmama pominjao visoke brendove, koji su neizostavni u popularnim pesmama današnjice.

„Kada sam ja pisao te pesme, bilo je drugačije vreme i razlikovalo se od svega što je Grand nudio. To je tada delovalo ispred svog vremena, ali ne – nisam bio ispred svog vremena, nego su drugi kasnili.“ – nadovezao se Tomović.

Popularni pevač je i otkrio za RED TV kamere kakvu muziku najviše voli, ali i da snima novi duet.

„Najdraži bend mi je EKV. Njih najviše volim, ali eto vidite pevam i stvaram sasvim drugu vrstu muzike. Jedna od poslednjih pesama koje sam napisao „Dečak iz vode“ je potpuno drugačija od svega do sada. Najviše volim balade, ali me ljudi povezuju sa drugim pesmama, koje su zezalice. Pesma „Na distanci“ lagano ide kao milion pregleda, bez ikakve reklame ili ne daj bože kupljenih pregleda. Ovih dana snimam duet sa Lanom Vukčević, mladom i talentovanom pevačicom – brza je pesma, sad idemo samo veselo.“ – zaključio je Bojan.

Šta je još sve Bojan Tomović govorio o svojoj karijeri, pesmama, ali i o privatnom životu – uvek možetepogledati na RED TV Youtube kanalu.

Autor: S.P.

#2 MOŽDA 3

#Bojan Tomović

#Red Tv

#Stefan Kandić - Kendi

#Stefan Milošević Panda