AKTUELNO

Ne propustite omiljenu emisiju o poznatima!

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu – uživo od 15:30 časova na televiziji Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

Ove nedelje, premijerna ekipa vodi vas u Brestač, rodno mesto Darka Lazića. Popularni folk pevač nedavno se oženio, a da li sa suprugom Katarinom živi u Brestaču, kako izgleda njegova porodična kuća i kakav je bio njegov život, saznaćete u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ekipa najgledanije emisije o poznatima stigla je i na koncert Aleksandre Prijović u niškoj hali „Čair“. Nakon tri uspešna koncerta u Beogradu i još tri uspešna koncerta u Sarajevu, Aleksandra Prijović nastavlja regionalnu turneju od „Istoka do zapada“. Kakve utiske nosi iz Niša i šta očekuje od predstojećih pet koncerata u Zagrebu i dva koncerta u Tuzli u decembru, Aleksandra će otkriti pred premijernim kamerama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U studio kod Tijane i Bojane , oko 18 časova stiže i Milan Milošević, koji se zvanično vratio na mesto voditelja najgledanijeg rijaliti programa „Elita“, a gledaoci će ga ponovo videti u Beloj kući u ponedeljak 13. novembra, kada je na programu „Pretres nedelje“, ali i vanredno ubacivanje! Da li je spreman za povratak u Belu kuću, šta gledaoci, a šta učesnici „Elite“ mogu da očekuju od njega, Milan će otkriti u razgovoru sa Bojanom i Tijanom.

Foto: Jelena Simonović

Uživo u „Premijera – Vikend specijalu“ videćete i Dada Polumentu koji je nedavno posle dužeg vremena publiku obradovao novim albumom „Alea“, Sašu Kovačevića, Miru Škorić i mnoge druge.

U najgledanijoj emisiji o poznatima čeka vas i velika životna ispovest glumice Ljiljane Jakšić, u narodu poznatije kao Salveta

Foto: TV Pink Printscreen

„Premijera – Vikend specijal“ vodi vas i na sva gradska dešavanja koja su obeležila nedelju za nama.

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u nedelju 12. novembra uživo od 15:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Prijović

#Bojana Lazić

#Dado Polumenta

#Darko Lazić

#Ljiljana Jakšić

#Milan Milošević

#Mira Škorić

#Nemanja Vujičić

#Premijera Vikend Specijal

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Saša Kovačević

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija