AKTUELNO

Veruje da treba spomenik da joj napravi.

Kada na satu vidimo 20 časova – to znači samo jedno. Na RED TVu počinje vaša omiljena emisija „Pitam za druga“. Atraktivna voditeljka Anastasija Buđić, gledaoce vodi kroz komentarisanje najzanimljivijih momenata u najgledanijem rijalitiju u regionu – “Elita”, a njena gošća bila je uvek aktuelna pevačica Maja Nikolić, koju sem po dobrom glasu, poznajemo i kao damu sa britkim jezikom.

Anastasija se sa Majom, između ostalog, dotakla i odnosa Marka Janjuševića – Janjuša i njegove supruge Ene. Janjuš je tražio novu turu stvari, ali nije bio sasvim zadovoljan onim šta mu je isporučeno.

“Ena metlo, šta si mi ovo poslala, nisi mi oprala jakne...ovo je izgužvano, trenerka je XL, a meni treba XXXL..Danas ti je rođendan, lepo se provedi u Parizu! Neću danas da te grdim, ali sutra ću ti sve reći...Šta Majo misliš o tome što je Janjuš izjavio?” – počela je izlaganje lepa voditeljka.
“Ena je za njega ikona. Ono što je Ena preživela i pretrpela sa njim, verujem da ako ima sede, svaka dlaka joj je seda zbog njega. Treba spomenik da joj napravi. Mislim da ona ne pali televizor od straha da joj nešto ne iskoči ili da je Janjuš sada sa petom ili osamnaestom devojkom. Sva sreća imaju onu predivnu ćerku, a Janjuš je jako dobar otac...e sad, Ena zna da je on poročan, i sam je rekao da voli lepe žene. Ipak, nije u redu jer Ena mu jedina šalje stvari i jedina je koja brine o njemu, a on govori da mu fale određene stvari. Ako mu fale – neka mu pošalje neko drugi. Ena je odana, videli smo koliko džakova mu je poslala i koliko je to stvari. Da sam na njenom mestu, ne da mu ne bih toliko stvari spakovala, blokirala bih ga i nikad mu ne bih više ništa poslala, a ona je predivna – Ena je anđeo. Razumem da je 50% njegovog izlaganja zbog rijalitija, ali ostalih 50% on je kreten – to je prosto jače od njega i on je ljut što nije dobio što je zamislio. Umesto da bude srećan i zahvalan u odnosu na to kako se ponaša.” – rekla je Maja Nikolić.

Anastasija i Maja pretresle su i druge aktuelnosti iz Bele kuće, a za slučaj da ste propustili ovu emisiju “Pitam za druga” – tu je RED TV Youtube gde emisiju možete pogledati u celosti.

Autor: S.P.