AKTUELNO

Budite uz autorsku emisiju Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i večeras od 22 časa. Ognjen Amidžić će ugostiti pevačice Ivanu Boom Nikolić, Milicu Jokić i Nedu Ukraden, kao i gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića

Posle dužeg vremena, a prvi put otkako je gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić dolazi u studio najgledanije late night emisije „Amidži šou“. Aleksandar će sumirati šta je sve uradio za Beograd otkako je na ovoj poziciji, otkriće kada će Arena vratiti naziv Beogradska Arena i zbog čega je doneo tu odluku, ali i šta sve planira da uradi u narednom periodu za glavni grad.

Foto: Beograd.rs

Ivana Boom Nikolić nedavno je objavila novu pesmu „Haos i galama“, koju će prvi put izvesti upravo u emisiji „Amidži šou“. Da li je zadovoljna reakcijama publike, šta planira dalje u karijeri, kakav je njen odnos sa čuvenim kuvarom Nusretom kog je srela u Turskoj, ali i da li se promenio njen ljubavni status – odgovori na ovo pitanje čekaju vas večeras na televiziji Pink.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U studio kod Ognjena Amidžića stiže i Neda Ukraden, koja će otpevati neke od svojih najvećih hitova, ali i razgovarati od bogatoj karijeri, zanimljivostima iz privatnog života, a odgovoriće na sva pitanja koja su poslali pratioci na Instagramu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milici Jokić odskočna daska u karijeri bilo je muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“, nakon čega je gradila uspešnu karijeru bez skandala. Iako veoma mlada, Milica je veoma popularna i za njen nastup se traži karta više, a osim što će uživati u njenom glasu, Milica će otkriti i šta planira u karijeri, ali i kako joj je u vezi sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, kao i da li planiraju da podignu svoju vezu na novi nivo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Šapić

#Amidži Šou

#Milica Jokić

#Neda Ukraden

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#ivana boom nikolić

#voditelj