AKTUELNO

Luciju i Leonarda gledaćete već ovog petka u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima.

Blizanci Lucija i Leonardo Mišić osvojili su srca publike širom regiona kada su se pojavili na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica" u aktuelnoj, četvrtoj sezoni.

Njih dvoje su oduševljeni takmičenjem i jedva čekaju svaki sledeći nastup.

Učešće u 'Pinkovim zvezdicama' za nas je veliki uspeh, mnogo smo srećni jer smo dobili priliku da se pojavimo na ovoj velikoj sceni - rekli su nam ovi neverovatni blizanci.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog petka oni će otpevati dečiju pesmu "Babaroga", a ceo nastup upotpunili su kostimima, koreografijom i scenografijom.

- Pesmu "Babaroga" koju smo otpevali u četvrtom krugu odabrao nam je Nemanja Mihajlović i mnogo smo mu zahvalni, a oko koreografije za naše nastupe pobrinula se škola plesa "Stage" - rekao je Leonardo, a onda je Lucija dodala:

- Za svaki naš nastup se spremamo sa puno posvećenosti kako bismo sve iznenadili kada se pojavimo na sceni. Naš prvi nastup je ostavio veliki utisak na nas jer smo tada osetili kako je to biti na velikoj sceni "Pinkovih Zvezdica".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pevanjem su počeli da se bave pre godinu dana, i od tada je muzika sastavni deo njihovog života. Kako sami kažu, pred nastup osećaju samo pozitivnu tremu i jedva čekaju da se nađu pred publikom i žirijem.

- Svi članovi žirija su nam podjednako dragi, pa nam svaki od njihovih komentara izuzetno znači. Najviše nam se dopalo kada je Jelena Tomašević rekla: Hvala vam što ste došli u "Pinkove zvezdice" - rekli su šestogodišnji blizanci.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Lucija i Leonardo su potom otkrili ko je njihov pevački uzor.

- Moj uzor je Milan Stanković, a obožavam Sergej Ćetkovića i Šona Mendeza - rekao je Leonardo, a Lucija je dodala:

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Jelena Tomašević je moj uzor, a pred nje volim i Gocu Tržan i Leontinu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Blizanci koji su očarali publiku su gledali i prethodne sezone "Pinkovih zvezdica" i svim srcem navijali za svoje favorite.

- U prvoj sezoni podržavali smo Mariju Serdar, Igora Lazarevića i Lenu Stamenković. U drugoj sezoni Dariju Vračević, Marka Bošnjaka i Martiju Stanojković. U trećoj sezoni Roka Blaževića, Sergeja Pajića, Jovanu Radonjić i Bojanu Radovanović - rekli su gotovo uglas.

Osim Lucije i Leonarda, videćete još osam sjajnih nastupa, zato budite uz "Pinkove zvezdice", u petak, 26. januara, posle 21:30h samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leonardo Mišić

#Leontina Vukomanović

#Lucija Mišić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'