AKTUELNO

Nove avanture sa asfalta i snežnog pokrivača.

Petak u 19 časova, kako smo do sada već navikli, na RED TVu rezervisan je za emisiju „Ne znam di teram“– autora i voditelja Miloša Pavlovića, u gradskim krugovima poznatijem kao Paja Kobazz ili Paja Skejter. U dvadeset trećoj epizodi imaćemo priliku da zavirimo u delić Pajinog dana u gradu, ali i kakva sezona na najpopularnijoj planini za skijanje i snoubording u Srbiji nas očekuje.

Foto: Promo

Paja, kao neko ko već aktivno tri decenije je u skejtbordingu, ne propušta momenat čim vremenske prilike dozvole da stane na dasku koja život znači. Iako je zima, Paja nas je provozao sa skejtom kroz Novi Beograd i odveo do svog prijatelja Karla Zagorca gde smo imali prilike da vidimo kako se sređuje frizura jednom skejteru. Aleternativna modna inspiracija? Vrlo moguće...

Foto: Promo

Foto: Promo

Gde je zima, tu je (valjda) i sneg, a gde je sneg – tu su i zimski sportovi. Paji se javila ideja da sa ćerkom Dunjom poseti Kopaonik – najpopularniju planinu u Srbiji za zimske sportove. Naoružani dobrim raspoloženjem, entuzijazmom, ali i ski pasovima ovaj moćni tandem bio je spreman da osvoji Kop.

Foto: Promo

Imaćete priliku da pogledate Pajinu sjajnu vožnju snoubordom, kako je svojoj naslednici preneo ljubav ka istom, ali i gužve za žičaru – jer, kako je Paja naveo, a mi imali priliku da zavirimo u emisiju, posetioci na Kopaoniku su nikad brojniji i veoma su entuzijastični da uživaju u skijanju i snoubordingu na Kopaoniku. Tu je i neizostavni izveštaj iz Brusa - kako Dunja i Paja ocenjuju hranu u restoranu koji su posetili. Da li Paja planira da ode i u fud blogere? I nas zanima! Zato sa nestrpljenjem očekujemo novu emisiju „Ne znam di teram“ jer iz epizode u epizodu nas iznenađuju i nemožemo ni da predpostavimo u kom pravcu će naredne emisije teći.

Foto: Promo

Do tada, u petak u 19h smo uz RED TV, a u subotu nas čeka repriza od 13h. Za Pajine nove avanture više smo nego spremni.

Autor: S.P.