AKTUELNO

Nova epizoda obiluje i snegom i visokim temperaturama. Tu je snoubord, ali i neizostavni skejt.

Već dvadeset četiri petka, imamo priliku da sa Milošem Pavlovićem – bolje znanim kao Pajom skejterom ili Pajom Kobazzom, autorom i voditeljem emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu, obiđemo razna takmičenja, koncerte, uverimo se u neverovatnu vožnju i trikove na daskama za sneg i asfalt. Ovog puta Paja je izabrao da nas vodi na Kopaonik i u Novi Sad i prikaže avanture ekipe emisije „Ne znam di teram“.

Foto: Promo

U prošloj epizodi imali smo priliku da vidimo kakava je situacija na Kopu, poslednjeg dana Pajinog boravka sa njegovom ćerkom Dunjom. Sada se avantura nastavlja, a mi ćemo gledati prvi i drugi dan njihovog boravka na ovoj popularnoj planini. Da sve nije uvek kao što smo zamislili – dokaz je Pajin i Dunjin prvi dan, a drugog dana na Kopaoniku zahvaljujući jakom vetru ovaj simpatičan tandem imao je neplaniranu privilegiju da budu potpuno sami na stazi i mogli su da nesmetano da uživaju u čarima snoubordinga. Drugi posetioci odustali su od skijanja i snoubordinga po takvom vremenu, koje ni najmanje nije omeo u uživanju ovaj hrabri dvojac.

Foto: Promo

U Brzeću, Paja je sreo lokalca Stefana – malog proizvođača hrane čijim se proizvodima oduševio i pozvao sve ljude dobre volje kada vide tezgu poput Stefanove, pokraj puta, da obavezno nešto kupe jer sem toga što je zdravo i ukusno – tim potezom podržavaju i selo.

Foto: Promo

Poslednjeg dana septembra meseca prošle godine Paja je krenuo u Novi Sad na takmičenje „Novi Sad Skate Open 2023“u organizaciji novosadskog Fly High-a, a pod sponzorstvom Kobazz šopa. Lepa ideja i dobre namere nisu bili dovoljni, te je Paja sa svojom ekipom vrlo brzo naišao na prepreke koje su rezultirale jurnjavom za prevoznim sredstvom sa kojim bi najzad stigli do Srpske Atine.

Foto: Promo

Ne propustite nove Pajine avanture u petak u 19 časova u emisiji „Ne znam di teram“ na RED TVu. Reprizni termin za sve koji bi obnovili gradivo ili nadoknadili propušteno je – subota, 13 časova, RED TV.

Autor: S.P.