AKTUELNO

Imali smo prilike da saznamo kako popularna voditeljka provodi slobodno vreme kada nije u poslovnom zanosu.

Nova emisija „Whatzuuuuup“ kratke forme o poznatima na RED TVu donosi interesantne priče iz života poznatih. Voditeljka i zaštitno lice ove popularne emisije, Lana Antić, publici je predstavila razgovor sa koleginicom i TV PINK zvezdom Sanjom Marinković, obelodanila je šta su poznati objavljivali na svojim socijalnim mrežama, a tu je i intervju sa pevačicom Vanjom Mijatović.

„Volim sa drugaricama da se provodim za svoju dušu, po svojoj meri. Ne biram ni dan u nedelji ni trenutak – bitno mi je da je društvo dobro i da je pevač koji nastupa taj u čijim pesmama i energiji uživam. Na putovanjima mi društvo prave drugarice, do skoro je moj sin to rado činio, ali sada je tinejdžer tako da radije provodi vreme sa svojim društvom. Ove godine smo se podelili – on je otišao sa drugarima na skijanje, a mama sa drugaricama na letovanje. Imam prijateljice koje mi rado prave društvo, tako da mi ni malo nije teško da petkom spakujem kofere i vratim se već u ponedeljak. Sa sestrom planiram uskoro da posetim Španiju – Madrid je moj omiljeni grad, nakon toga celo društvo iz inostranstva dovodim u Beograd povodom mog rođendana, kada će biti parti za pamćenje.“ – rekla je Sanja.

Foto: jelena simonović

Popularna voditeljka ružičaste televizije, svojevremeno se udala u crvenoj haljini, pa se nametnulo pitanje da li bi narednog puta poželela da se uda u belom.

„Nisam razmišljala o činu, pa ni o haljini – ali da li bih to ponovo, da vrlo rado. Samo da se gospodin pojavi, da nam srce kuca u isto vreme i da imamo isti način razmišljanja – haljina će biti najmanji problem.“ – dodala je Marinkovićeva.
„Uvek postoji neki muškarac zbog kog ti brže kuca srce. To su simpatije i na nivou toga da ti bude slatko, ali nešto ozbiljno za televiziju – ne.“ – kroz osmeh je zaključila Sanja.

Pevačica Vanja Mijatović govorila je o novim projektima i duetima koji nas očekuju sa njenim dragim kolegama, a šta je još Sanja pričala za RED TV kamere, imate priliku da pogledate u celoj emisiji „Whatzuuuuup“ koja se nalazi na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.