AKTUELNO

Izazov koji do sada nije ispraćen ni u jednoj jutarnjoj emisiji – premijerno je izveden baš na RED TVu.

Jasno nam je ko dan, ili još bolje kao dobro jutro na RED TVu – da jutarnja emisija „Ne gledam ti ja to“ konceptualno se razlikuje od svih jutarnjih formata kod nas. Voditeljski par – Stefan Savin i Sanja Stanković ovog jutra ugostili su popularne Uraganke iliti Mionu, Jovanu i Saru, članice grupe Hurricane i sa ovim sjajnim devojkama napravili atmosferu za pamćenje koja je, sigurni smo, razbudila sve kraj velikih ekrana.

Članice pop grupe Hurricane – Sara, Miona i Jovana naglasile su Savinu i Sanji kako sa uživanjem gostujuu emisiji „Ne gledam ti ja to“ i da se sada već osećaju kao kod kuće. Ovog puta nisu u emisiju došle pravo sa gostovanja, kao što se često dešavalo – ali su se pohvalile da uživaju u svom poslu koji ih jako ispunjava. Dvevojke su i obelodanile veliku stvar za RED TV kamere. Od 26. aprila, do 6. maja grupa Hurricane imaće turneju ni više ni manje nego u Australiji.

Foto: Printscreen YouTube

Savina i Sanju je zanimalo da li se njih tri međusobno čuvaju od nasrtljivih fanova i Jovana je objasnila kako je je jednom prilikom zaštitila Saru od neprimerenog dodira čoveka iz publike i čak na njegovo objašnjenje da je samo želeo da se slika sa Sarom – Jovana je lupila veto, jer takvi neprimereni potezi apsolutno se među njima ne gledaju blagonaklono. Savin se nadovezao kada na časovima plesa uoči ‘nepravilnosti’ sličnog tipa, uvek ih jasno adresira i sankcioniše – zato bravo za kolegu Savina koji vodi računa o ženama u svojoj okolini.

Foto: Printscreen YouTube

Malo zbilje, malo šale u emisiji „Ne gledam ti ja to“ i naravno nezaobilazni deo kada Sanja i Savin odgovaraju na raznorazne popularne izazove. Ovog puta izazov je bio da Savin peva dok leži, a da ga Sanja gazi po stomaku. Oboje su bez problema prihvatili izazov, a Uraganke su pomogle Sanji da što uspešnije izvrši svoju misiju.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Foto: Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Puno smeha, zabave i dobrog raspoloženja nije falilo ni ovog jutra na RED TVu. A za slučaj da bi ste se opet zabavili uz gostovanje Uraganki u emisiji „Ne gledam ti ja to“, ili ste se jutros uspavali – na RED TV Youtube-u možete pogledati celu emisiju.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: S.P.