AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group-e Željko Mitrović objavio je na svom Instagram nalogu snimke iz Dubaija.

Željko Mitrović nije krio oduševljenje gostoprimstvom na Bliskom Istoku, posebno ga je obradovalo što već drugi put dobija kapućino sa svojim likom.

- Ovde na Bliskom Istoku se svi baš trude! Tek što sleteh u Dubai, i uđoh u lounge da sečekam stvari, već drugi put me sačekao kapućino sa mojim likom! Neviđeni su domaćini! - napisao je Mitrović u opisu snimka.

Nešto kasnije Mitrović je objavio još jedan snimak.

Na ovom snimku vide se velelepne građevine u Dubaiju, a vlasnik Pink Media Groupe je zaključio da nije sreća samo kada radimo ono što volimo, već i kada volimo ono što radimo.

- Ovi ljudi u Emiratima, sve ovo izgradiše od nule za 50 godina, a toliko nama još treba da bi samo razumeli da sreća nije samo kad radite ono što volite, već kad volite ono što radite, a onda još 50 godina da razumemo da demokratija nije samo pravo da kažete sve, već i pravo da čujemo druge - napisao je Mitrović.

Mitrović je nakon boravka u Saudijskoj Arabiji, na najvećem Međunarodni sajamu naoružanja u Rijadu, otputovao je Dubaji.

Na ovom međunarodnom sajmu, Pinkov istraživački razvojni centar učestvovao je kao jedina privatna kompanija iz Srbije i sklopio ekskluzivni ugovor sa najvećom kompanijom za promet naoružanja.

Autor: