AKTUELNO

Emisija posvećena proveri kvaliteta.

Da li je isto kupiti skejtbord u skejt šopu ili u bilo kojoj sportskoj radnji? Koja je tačno razlika i da li je uopšte ima? Kakvi su proizvodi koji su se izlagali na Slaninijadi u Kačarevu ove godine? Odgovore na ta i slična pitanja daće vam Miloš Pavlović aka Paja Kobaz u 32. epizodi emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu.

Foto: Promo

Foto: Promo

U emisiji o ekstremnoj kulturi i ekstremnim sportovima „Ne znam di teram“ imaćemo priliku da najzad razbijemo mit o skejtu kupljenom u sportskoj radnji ili na buvljaku i skejtu iz skejt šopa. Paja je uz pomoć mladih naraštaja napravio veoma jednostavan test sa skejtom kupljenim u sportskoj radnji. Vasilije je odmah dao svoj sud da drvo, točkovi i osovine nisi ni približnog kvaliteta kao kod skejta iz skejtbord radnje. Ipak, da ne bi sve ostalo na rečima – Vasilije i mlađarija isprobali su skejt iz sportske radnje, a Paja takođe je morao da uskoči i vrlo brzo se rezultat i pokazao. Skejt iz sportske radnje jedva da je izdržao pola sata vožnje i jednostavnih trikova. Poenta je apsolutno jasna – skejt iz skejt šopa, čak i dosta dugo vremena korišćen svakako je mnogo bolja opcija od skejta iz sportske radnje.

Foto: Promo

Foto: Promo

Slaninijada - najukusnija manifestacija u Srbiji održava se od 1988. godine u pančevačkom naselju Kačarevo i bavi se promovisanjem proizvoda od mesa i tradicionalnih običaja i gastronomije južnog Banata. Na  Slaninijadi  se pored proizvoda domaćih proizvođača mogu naći i slanine iz svih krajeva sveta, a posebno iz zemalja regiona. Paja se zaputio u pravcu Kačareva ne bi li pronašao adekvatne proizvode, a posebno su ga zanimali slatkiši, za koje znalci tvrde da su preukusni. U Kačarevu, Paja se našao sa svojim prijateljem koji je gradsku vrevu zamenio mirnijim stilom života i zajedničkim snagama su obilazili prepune tezge raznih gastronomskih zanimljivosti. Tako da ako ste se ikada pitali – skejteri i te kako znaju šta je dobra klopa.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ovaj neverovatni spoj isprobavanja skejta i proizvoda sa Slaninijade u Kačarevu – imaćete prilike da vidite već u petak od 19 časova na RED TVu, a za slučaj da želite da obnovite gradivo, repriza emisije “Ne znam di teram” je već u subotu u 13 časova.

Autor: S.P.