AKTUELNO

Pored talenta za pevanje, njen hobi je šminkanje i pravljenje frizura.

Selma Beriša, jedna od učesnica najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu, "Pinkovih zvezdica", svojim anđeoskim glasom iz kruga u krug ostavlja bez teksta sve gledaoce kraj malih ekrana, a zasigurno i žiri. Ova zvezdica je krenula stopama svoje sestre Indire Beriše, koja joj je velika podrška kroz ovo takmičenje.

Došla sam na ideju da se prijavim zato što se moja sestra već bila u "Pinkovim zvezdicama" i onda sam rekla "Mogu i ja tako, isto kao ona" Presrećna sam što sam stigla do četvrtog kruga.

Foto: e-stock Katarina Cvijović/Pink.rs

Svojim vokalnim sposobnostima ova trinaestogodišnja devojčica je osvojila srca milionskog auditrijuma, ali ne samo njih, već i petočlanog žirja. Svaki njen nastup izazove impresije pevača koji se nalaze ispred nje tokom takmičenja, a oni joj svojim sugestijama pomažu da poboljša kvalitet njenog izvođenja i da briljira na sceni.

Svačiji komentar mi mnogo znači, a omiljeni član žirija je Goca Tržan, zato što mi daje lepe komentare i kritike. Kritični komentar je bio da otvaram dovoljno usta, a onaj koji mi se sviđa je to da se odlično snalazim na sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Selma je od svoje sedme godine pokazala talenat za pevanje, a pored toga ona je za naš portal otkrila da ima interesovanja da se bavi šminkanjem i da pravi frizure.

Ova tinejdžerka nije krila ni da ima svoje favorite u ovoj sezoni koje bodri tokom takmičenja.

Moji favoriti u ovoj sezoni su Ljuba Stanković i Leonora Gaši.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj ovog intervjua Selma nam je otkrila da je njen uzor sestra Indira, učesnica druge sezone "Pinkovih zvezdica" i pobednica muzičkog programa "Pinkove zvezde".

Pročitajte još: OD SUZA PREKO SMEHA DO OVACIJA! Poželećete da se ovo veče u PINKOVIM ZVEZDICAMA nikad ne završi! (VIDEO)

U nastavku teksta možete poslušati neke od njenih najboljih nastupa. Ona, kao i još osmoro talentovanih mališana će se potruditi da u narednom krugu daju sve od sebe. Zato budite u petak od 21:30 uz Televiziju Pink i ne propustite zadovoljstvo da slušate njihove izvedbe.

D. B.

#Pinkove zvezdice

#Rijaliti Zadruga

#Selma Beriša

#Zadruga - RTV Pink

'