AKTUELNO

Nije tajna da Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink media group voli London, a tamo uvek ima inspiraciju za neki novi biznis. Sada je došao na ideju da napravi sopstveni rijaliti zbog opklade.

Da je inovativan i da ima odlične ideje pokazao je mnogo puta, a sada je sa svojim pratiocima na instagramu podelio ideju vrednu čak milion funti.

Kako kaže njegovi se bune da im zbog ove ideje ne propadne leto, a mi čekamo da li će Mitrović za opkladu od 100 hiljada evra sprovesti svoj plan.

- Još je neizvesno ali postoji šansa da ću ovog leta napraviti rijaliti 24/7 koji traje 40 dana i u kome sam učesnik samo ja! Naime za opkladu od 100 000 evra, dokazao bih kako za 40 dana u Londonu mogu sa samo 500 funti zaraditi milion funti za 40 dana. Naime poneo bih iz Beograda samo 500 funti koji mi služe za put vozom i prvo prenoćište i dva muzička instrumenta- napisao je Željko na svom Instagram nalogu pa pojasnio:

- Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvoijo 1000 funti a ostatak od 2000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana , kao rikša vozaču, donela oko 20 000 funti od koji bi za 10 hiljada funti u East Londonu ulozio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva (old tajmera) i 10 hiljada u njihovo šminkanje , farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25 - og dana prodao za po 100 hiljada već poznatom kupcu, sa ovih 500 hiljada bih kupio apartman u veoma lošem stanju Fulhamu blizu south Kensingtona za 400 hiljada funti i 100 hiljada uložio u sređivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana, 40- og dana bi svakako ovaj artistički sređen apartman bio prodat za milion funti! - napisao je Željko.

- P.S.Sve poreze bih platio od 100 hiljada od dobijene opklade tako da bi mi čisto ostalo milion funti! Moji se bune, jer kako kazu neće da im propadne leto, a meni dobro izgleda! Videćemo! - piše u objavi.

Željko Mitrović i za praznik rada razmišlja o novim poslovnim poduhvatima i daje primer kako jedan uspešan čovek u svakom trenutku veruje da se posao može unaprediti.