AKTUELNO

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group, nalazi se na odmoru sa porodicom, ali svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obraduje novim interesantnim snimcima.

Mitrović je poznat kao ljubitelj dobre muzike, ali i ekstremnih sportova, pa je i ovaj put spojio brzu vožnju na skejtbordu sa popularnim tonovima i pokazao kako uživa punim plućima.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Mitrović je najavio i da se ubrzo vraća u Beograd, gde ga čekaju novi poslovni poduhvati i saradnici, ali se u svom dobro poznatom kreativnom i duhovitom maniru, potrudio da zagolica znatiželju svojih pratilaca sa interesantnom animacijom na kraju ovog video snimka.

Naime, animacija je rad Danila Dabića Zvognja, a snimnjena je pre izvesnog vremena. U njoj je prikazan razgovor između Mitrovića i voditelja Ami G Show-a Ognjena Amidžića. Šta je Željko želeo da najavi, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Da izvozam još koji KRUG, jer uskoro moram da se vratim u Bg, a tamo me čeka puno nervoznih ljudi o čemu govori ova pesma! Na ovom snimku, posle vožnje, ima i nastavak sa razgovorom između mene i jednog nervoznog! - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Vlasnik Pink Media Grupe praznike je iskoristio za odmor sa porodicom u Francuskoj gde je pre nekoliko dana supruzi priredio specijalno rođendansko iznenađenje.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Kao i uvek bio je vrlo aktivan na društvenim mrežama, i redovno oduševljavao veliki broj njegovih fanova i pratilaca snimcima i fotografijama sa odmora.

Šta je vlasnik Pink Media Grupe osmislio u nastavku radne sezone ostaje da vidimo i sa nestrpljenjem čekamo.

Autor: