AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović najavio je da će se zabavno-satirični format koji nosi naziv "Čoveče ne ljuti se", baviti prikaz srpske stvarnosti, a da su svi događaji izmišljeni.

U novoj epizodi, koja ima za cilj da nasmeje pratioce, Mitrović je obradio lik Sava Manojlovića, lidera takozvanog pokreta "Kreni promeni" , koji se kandidovao za gradonačelnika Beograda.

Ovaj video nas je podsetio na njihov TV duel od pre dve godine, kada su Manojlović i njegov pokret tvrdili kako se propagira nasilje zbog čega žele da oduzmu Pinku nacionalnu frekvenciju. Mitrović je tada istakao kako se nasilje nikada ne vidi uživo u programu s obzirom na to da se slika i ton tokom napetih situacija bluruju i bipuju.

Na nacionalnoj frekvenciji se ne emituje ništa što je u suprotnosti sa Zakonom. Ne dešavaju se te stvari. Imamo četiri strima koji se emituju preko kablovske i plaćaju se. To prate i portali, koji to prenose, pa ispadne kao da je emitovano na televiziji, ali nije. To završi na internetu. Bipujemo i blurujemo 60 sekundi pre emitocvanja, a ovo što Savo priča, to je kameno doba. Mi imamo robotiku koja reaguje na ključne reči i takve stvari se ne emituju na nacionalnoj frekvenciji - rekao je u tom TV duelu Mitrović.

Mitrović je uz objavu dodao i objašnjenje:

- Moj autorski format “Čoveče ne ljuti se” ne predstavlja ništa drugo osim satire i samo satire, koja se oslanja na refleksiju stvarnih dogadjaja u vidjenju AI tehnologije!- napisao je Željko na svom Instagram nalogu.

Željko Mitrović je ovo najavio kao duhoviti prikaz srpske stvarnosti.

Kako je naveo, ovaj format biće i naslednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini” ( lutkice) sa duhovitim prikazom srpske stvarnosti.

- SVI DOGAĐAJI I SADRŽAJ SU IZMIŠLJENI, tako da nema ljutnje! No stress! - poručio je ranije Mitrović.