AKTUELNO

Zbog ovog poteza verna publika ružičastog kanala biće oduševljena!

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group najavio za septembar povodom proslave 30. rođendana Pinka dve igrane serije, dva kviza, i nove sezone svih formata, uveliko se na Pinku sprema nova sezona “ ELITA 8”, ali paralelno se sprema i kompletna nova televizija, NARODNA TV, na kojoj će jedan od nosećih formata biti i “FARMA 8”.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Na NARODNOJ TV, gledaoci će moći gledati i novu sezonu ''Kursadžija'', ''Nikad Izvini'' ali i veliki broj domaćih serija i Apolonovih i drugih domaćih filmova, kao i ''Crnog Gruju'', ''Alo Alo'', ''Mućke''…. U svakom slučaju biće ovo nezaboravna i spektakularna sezona u znaku obeležavanje tridesete godine od osnivanja TV Pinka - napisao je Mitrović na svom Instagram nalogu.

Na velika vrata vraća se i rijaliti "Farma" koja se, podsetimo, prikazivala sedam sezona na TV Pink. Naime, u pomenutom projetku, gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnosti, velike zvezde, uspešne sportiste i mnoge druge, koji su imali priliku da se bore za prvu nagradu u seoskim uslovima. Na Farmi su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, loži vatra, cepaju drva i ostalo....

Autor: