AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, je na svom Instagram nalogu podelio šaljiv video-snimak koji je napravio čuveni Lemax.

Podsetimo, Željko Mitrović je tokom prošle godine pokrenuo akciju u kojoj poklanja 1.000 evra autoru najduhovitije video-parodije na njegov račun, ovo nije prvi put da Lemax pravi parodije upravo sa vlasnikom Pink Media Group u glavnim ulogama.

Interesantna video parodija na Željkovu objavu ''Jedrenje na asfaltu'' pre izvesnog vremena je pobrala sve simpatije javnosti i postala viralna, pa je Mitrović odlučio da ovu kreativnost i nagradu sa 1.000 evra.

Sada, čuveni Lemax, autor nagrađenog videa, je još jednom uspeo da oduševi Mitrovića, nasmeje sve, ali i da se na šaljiv način osvrne na događaje od juče.

Naime, Željko Mitrović je bio gost Nacionalnog dnevnika gde je na moćan način odgovorio takozvanim stručnjacima bliskim opoziciji i za samo nekoliko minuta uspeo da demantuje sve njihove besmislene izjave.

Za ovaj kreativni video iskorišćena je scena iz filma "Ja sam legenda", a u ovom slučaju naslov je stvarno primeren za biznismena i vizionara kalibra kakav je Željko Mitrović.

- I ovog meseca, nagradu koju dodeljujem za najbolji mim meseca, dobio je Lemax! Jbg, stvarno je najbolji -stoji u objavi na Željkovom Instagram profilu.

Ovom objavom vlasnik Pink Media Group je još jednom pokazao da itekako zna da prihvati šalu na svoj račun, ali i bez sujete pohvali talenat koji prepozna kod nekoga.

Komentari kao što su: "Odlično kao i uvek", "Ne znam koji je ovo film, ali ubeđen sam da je ovo bolje od celog!" i "Koliko moćno izgleda" samo su se nizali i nagovestili da sadržaj ovog tipa sigurno možemo očekivati češće u budućnosti.