AKTUELNO

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group uveren je da će njegov Teatar Odeon i autorska predstava "Lucifer" biti "daleka budućnost" u poređenju sa jednom najspektakularnijih predstava današnjice ABBA VOYAGE.

Mitrović je na svom Instagram nalogu sa pratiocima podelo utiske o ovom virtuelnom CGI koncertu grupe ABBA u Londonu, te ovaj projekat uporedio sa Teatrom Odeon.

- Producenti su ovde u Londonu, sagradili ceo mali grad pod imenom ABBA arena, za potrebe predstave ABBA VOYAGE( virtuelnog CGI koncerta grupe ABBA). Nisam mogao da iščekam da vidim ovaj, po svim najavama, veoma poseban i najspektakularniji show, trenutno na svetu, a sad kad ga PAŽLJIVO odgledah, mogu samo da kažem, da će moj Teatar ODEON i moja autorska predstava “Lucifer” u poređenju sa ovim, biti DALEKA BUDUĆNOST, što ćemo videti već u septembru. Ali , svakako moram da priznam da sam proveo predivan sat u iščekivanju predstave (koncerta), gde je bilo duplo više energije ali i odličnog piva! - napisao je Mitrović na svom Instagramu.

Mitrović je otputovao u London sa idejom da nastavi dalji razvoj jednog od njegovih najvažnijih projekata - Teatra Odeon i dogovori jednu, a možda i dve licencene predstava za ovaj teatar.

Ideja je da Teatar Odeon bude inovativno kulturno mesto u Srbiji, koje će svoj repertoar obogatiti mjuziklima, zahtevnim rok koncertima i hologramskim spektaklima.

Autor: