AKTUELNO

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group ovih dana boravi u Londonu gde svoje verne pratioce na društvenoj mreži Instagram svakodnevno oduševljava brojnim i raznolikim sadržajem.

Tako je Mitrović danas postavio snimak koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Naime, Mitrović je, šetajući ulicama Londona koji često posećuje, primetio jednog uličnog svirača sa Jamajke. On se tada prisetio i njegovog nastupa koji je nedavno održao baš u ovom gradu, i to na istom mestu.

-Stvarno nema smisla! Na ovom mestu, blizu Oxford Circusa u Londonu, na kome pre mene nije bilo uličnih svirača, uselio se ovaj Jamajčanin! Drugo, nekad ste morali da znate da svirate i pevate da bi nešto zaradili na ulici i treće, lako je njemu kad nema ni instrumente nego misli da ce uloviti neku kintu na ove kante! P.S. Kunta Kinte zapravo u prevodu znači, kunta ko kanta za malo kinte! - napisao je on.

Podsetimo, Mitrović je u novembru bio na ovom istom mestu gde se opkladio sa suprugom Milicom Mitrović.

Naime, Mitrović je tada dao obećanje da će raditi sklekove na Pikadiliju u kupaćim gaćama ukoliko za sat vremena svirkom ne zaradi više od 300 funti.

Srećom, zbog niskih temperatura, ovo mu je pošlo za rukom. Štaviše i bolje je prošao i to za manje od sata.

- Pobeda. Dobio sam opkladu, kao ulični svirač u centru Londona. Za 52 minuta zaradio sam pred svedocima, sa kojima sam se kladio, tačno 467 funti. I da sam izgubio ne bi bio kraj sveta, ali je ipak malo hladno da bi golo*uz radio sklekove nasred Pikadilija - poručio je Mitrović na svom Instagramu, te izmamio lavinu komentara.

Autor: