AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink je sva tri prethodna dana bila najgledanija komercijalna TV stanica u Srbiji.

Odlične rezultate Pink je zabeležio za dane vikenda među ženskom publikom kada je bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i od Javnog servisa.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nacionalni dnevnik i najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera Novo jutro, tradicionalno potvrđuju liderske pozicije.

Ubedljivo najviše vaše pažnje privlači informativni program naše televizije tokom vikenda, kako u jutarnjem terminu, tako i tokom čitavog dana, dok posebnu pažnju posvećujete izdanju Nacionalog dnevnika u udarnom terminu.

Foto: TvPink Printscreen

Svakodnevo vaš izbor su i serije koje ne propuštate i gledate u dahu, Ćerke i Elif, dok je u nedelju pažnju milionskog auditorijuma privukla trinaesta epizoda humorisitičke serije Šifra Despot i svrstala je tako u sam vrh gledanosti kao najgledaniju među svim komercijalnim stanicama.

Foto: Promo

Više od 1.200.000 gledalaca dane vikenda započelo je uz Žiku Nikolića i Žikinu šarenicu.

Foto: TV Pink

Slede emisije Magazin IN I Kontravizija, kao i najgledaniji rijaliti šou program u Srbiji Zadruga, kako u direktnim uključenjima, tako i sa specijalnim emisijama, Zadruga – nominacije, Zadruga - roditelji pitaju I Zadruga – izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'