AKTUELNO

Ne propustite film o medijski ispraćenom ubistvu majke i sina.

Kriminalistički film Kristofera Zala "Lepi i uvrnuti" (eng. "Beautiful&Twisted"), poznat i pod nazivom "Ubistvo Novakovih", sa Robom Louom, Paz Vega, Kendis Bergen, Sejšel Gabrijel i Mišel Hard, očekuje gledaoce na kanalu Pink 2 večeras od 22:30h.

Film je zasnovan na medijski izuzetno propraćenom ubistvu Bernis Novak i njenog sina Bena Novaka u razmaku od samo tri meseca 2009. godine u Majamiju.

Milioner i naslednik hotela "Fontainbleau Miami Beach" Bendži Ben Novak Junior (Rob Lou) ženi se prelepom striptizetom Narcisom Veliz Pačeko (Paz Vega). Ipak, njihovu nastranu vezu i ljubav ubrzo narušava nepoverenje.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Kada pronađu Benovu majku Bernis Novak (Kendis Bergen) mrtvu u svom domu na Floridi, policija to proglašava nesrećom. Benove sumnje u Narcisu uzrokuju da i on bude ubijen od ruke svoje nemilosrdne supruge.

Dok policija pokušava da razmrsi mrežu devijantnog ponašanja, Narcisa postaje glavni osumnjičeni za ubistvo majke i sina.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite napeti kriminalistički film "Lepi i uvrnuti" večeras od 22:30h na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Film

#Lepi i uvrnuti | Beautiful&Twisted

#Pink 2

#Televizija Pink

'