AKTUELNO

Nije prvoaprilska šala da je televizija Pink, ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Measurement.

U subotu naša televizija beleži odlične rezultate, jer je Pink bio najgledaniji u svim grupama gledalaca među svim emiterima uključujući i Javni servis Srbije. Najveću razliku u odnosu na ostale emitere Pink beleži u kategoriji ženske, kao i urbane populacije, gde smo ostvarili drastično bolje rezultate.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U petak, subotu, ali i u nedelju naš serijski program nalazi se u samom vrhu gledanosti, pa su tako serije „Ćerke“ i „Elif“, među najgledanijim formatima tokom sva tri dana. Najvažnije vesti iz zemlje i sveta volite da čujete upravo od nas, pa je „Nacionalni dnevnik“ tokom sva tri dana, najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera i u zvaničnim rezultatima gledanosti zauzima zavidnu pozciju među najgledanijim emisijama u danu. Takođe, u petak je „Novo jutro“ najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih TV stanica.

Foto: TvPink Printscreen

Petak veče je rezervisan za najgledanije muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice“, koje su bile među 10 najgledanijih emisija u danu. U petak su vaš izbor bili i „Zadruga“ u direktnim uključenjima.

Foto: RTV Pink

U subotu pratili ste „Magazin IN“, „Zadrugu nominacije“, kao i narod pita sa udelom u gledanosti od čak 20%. Odlične rezultate beleže i ostala direktna uključenja u najpoznatiji rijaliti na Balkanu, dok je verna milionska publika pratila „Žikinu Šarenicu“.

Foto: TV Pink

Nedelja je takođe bila u znaku ružičaste televizije. Novi zapleti Despota Despotovića u „Šifri Despot“, ove nedelje pratio je milionski auditorijum, pa je tako serija Radoša Bajića među pet najgledanijih emisija u danu. Sve najvažnije vesti o omiljenim zvezdama saznali ste u vašem omiljenom vikend programu „Premijera Vikend Specijal“, dok autorska emisija Lava Pajkića „Kontravizija“ beleži odlične rezultate, pa je tako u danu iza nas bila među 10 najgledanijih emisija. Tokom nedelje, pomno ste pratili i sva dešavanja u rijalitiju „Zadruga“, prvoaprilske šale ali i izbacivanje.

Foto: Printscreen

Hvala vam na poverenju! Upravo zbog ovakvih rezultata bićemo još bolji. Vaša TV Pink.

#Gledanost

#Pink

#Televizija Pink

#vikend

'