AKTUELNO

Ponosni smo što je u danu iza nas televizija Pink, zvanično najgledanija komercijalna televizija, govore rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Pink je daleko iza sebe ostavio drugoplasiranu i trećeplasiranu televiziju, dok posebnu i značajnu prednost stekao u odnosu na Javni servis Srbije i to među ženskom publikom tokom čitavog dana.

Foto: Promo

Nove priče o poznatima u emisiji „Paparazzo-lov“ pratilo je blizu 1.200.000 gledalca, dok su serije „Ćerke“ i „Elif“ među najgledanijim formatima u danu iza nas.

Foto: Promo

Potresne životne priče u emisiji „DNK“ nisu ostavile ravnodušnim naše gledaoce, pa tako „DNK“ beleži rezultat od oko 22% udela u gledanosti.

Foto: Promo

„Nacionalni dnevnik“ u danu iza nas je najgledaniji inforamtivni program svih komercijalnih televizija i samim tim, nalazi se među deset najgledanijih emsiija u danu svih TV emitera.

Foto: TvPink Printscreen

„Popodnevni dnevnik“ takođe je u samom vrhu, dok je „Novo Jutro“ sa oko 1.000.000 gledalca, zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink

U sredu ste pratili i sva dešavanja u najpoznatijem rijalitiju na Balaknu, pa se u samom vrhu gledanosti nalaze i uživo uključenja u „Zadrugu“.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju. Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'