AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen Audience Measurement, televizija Pink je u jučerašnjem danu bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

Pink je bio najgledaniji među komercijalnim emiterima i ubedljivo gledaniji od Javnog servisa, kako u totalu, tako i među ženskim delom publike, u kategoriji gledalaca od 18 do 49 godina, urbanom popilacijom, ali i među beogradskom publikom od 18 do 49 godina.

Foto: Promo

Kao i svih prethodnih dana najviše Vaše pažnje u jučerašnjem danu privukle su serije Istanbulska nevesta, "Ćerke" i "Elif".

Foto: TV Pink

Emisija "Kuća od srca" koju verno iščekujete svakog utorka, našla na šestoj poziciji na top listi gledanosti, dok je "Amidži šou" u kasnijem večernjem terminu imao fantastičan udeo u gledanosti od 24% .

Foto: TvPink Printscreen

Informativne emisije naše televizije još jednom potvrđu lidersku poziciju, te je tako "Nacionalni dnevnik" najgledaniji centralni informativni program svih komercvijalnih televizija.

Foto: RTV Pink

Odlične rezultate postiže i "Popodnevni dnevnik", dok je "Novo jutro" ubedljivo najgledanija informativna emisija u jutarnjem terminu.

Foto: RTV Pink

U jučerašnjem danu niste propustili ni uživo uključenja u najgledaniji rijaliti šou na Balkanu, "Zadruga".

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'