AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, Televizija Pink i u danu iza nas beleži fantastične rezultate kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pink je bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa, kako među ženskom populacijom, tako i u kategoriji urbane publike.

Vaš izbor u jučerašnjem danu bile su serije Ćerke, Istanbulska nevesta i Elif koje se tradicionalno nalaze među deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Među najgledanijim emisijama je i popularni kviz Ko je na vrhu u kom su učestvovali aktuelni učesnici Zadruge, zvanično najgledanijeg rijalitija u zemlji, koji je i juče zabeležio odlične rezultate.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugu u direktnim uključenjima, kao i specijalne emisije pratila je verna Pinkova publika. Snovi još jedne učesnice u nizu, ostvareni su u emisiji Trenutak iz sna koja je ovog četvrtka bila najgledanija zabavna emisija medju svim televizijskim emiterima.

Foto: RTV Pink

Informativne emisije naše televizije svakodnevno potvrdjuju lidersku poziciju. Nacionalni i Popodnevni dnevnik, ali i emisija Novo jutro i u danu iza nas potvrdile su lidersku poziciju u odnosu na konkurenciju.

#Gledanost

'