AKTUELNO

Američki rimejk španskog nagrađivanog horora “Rec”

Rimejk nagrađivanog španskog horora “Rec“, pod naslovom „Karantin“ (eng. Quarantine), adaptirao je i 2008. godine režirao Amerikanac Džon Erik Daudl, a pred gledaocima Pink 2 je večeras u 22.30 časova. On je rolu TV reporterke dodelio Dženifer Karpenter, a u ostalim ulogama su: Džej Hernandez, Džonatan Šeh, Rade Šerbedžija, Stiv Heris, Danja Ramirez i drugi.

Foto: Promo

Priča počinje kada TV reporterku sa kamermanom pošalju na rutinski zadatak - da provedu noćnu smenu sa vatrogascima Los Anđelesa. Nakon što ih uobičajeni poziv odvede u jednu stambenu zgradu, da se nešto čudno dešava shvataju čim stignu tamo i ugledaju ekipu policajaca. Oni su pozvani jer se iz jednog stambenog apartmana čuju jezivi krici.

Foto: Promo

Ubrzo saznaju da je žena koja živi u zgradi zaražena nečim nepoznatim i da je njena zaraza prenosiva. Reporterka i kamerman će pokušati da pobegnu iz te situacije, ali Centar za kontrolu i prevenciju bolesti zatvara zgradu. Kao u pravom karantinu, svi koji su se zatekli unutra ostaju bez telefona, interneta i televizije.

Foto: Promo

Kako službenici Centra ne prenose nikakve informacije, jedini dokaz šta se unutar zidina stambene zgrade dešavalo jeste snimak TV ekipe.

Foto: Promo

Ne propustite horor “Karantin” večeras 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Karantin (2008)

#Pink 2

#Televizija Pink

'