AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Kuća od srca".

Trideseta epizoda četvrte sezone najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" ovog utorka od 21:30 časova donosi rasplet teške životne priče porodice Vasić.

Nakon što je Danijela Vasić ispričala da su njena deca doživljavala nasilje od Miletovih unuka iz prvog braka, Žarko Lazić je otišao da razgovara sa Miletovom bivšom suprugom, koja je ovo negirala.

Foto: RTV Pink

Kako bi saznali pravu istinu, Jelena Matijašević i Žarko su seli da razgovaraju sa Danijelom. Oni su rekli kako Miletova bivša supruga kaže da nikad nije bilo nasilja među decom, kao što je tvrdila.

Danijela tvrdi da su joj ljudi pričali laži, ali da su i o njoj govorili neistine zato što je bila sa Miletom, i da više ne zna kome da veruje.

Foto: RTV Pink

Ipak, Jelena i Žarko su dali sve od sebe da ubede Danijelu da ostavi porodicu svog supruga u kući.

- Moram da ponovim da ja nisam za to da neko bude srećan, a neko nesrećan - rekao joj je Žarko.

Foto: RTV Pink

Da li će Danijela izbaciti iz kuće Miletove unuke, decu njegovog sina Darka iz prvog braka, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: RTV Pink

Trenutak završetka izgradnje kuće se bliži, a ekipa i dalje nije dobila odgovore na ključna pitanja, dok osmočlana porodica željno iščekuje da vidi svoj novi dom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Teška životna priča porodice Vasić dobiće epilog u 30. epizodi TV serijala "Kuća od srca" u utorak 8. maja u 21:30 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'