AKTUELNO

I u danu iza nas, Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agenicije Nilsen Audience Mensurment.

Pored ostvarenog rezultata u totalu koji je TV Pink izdvojio na sam vrh, naša televizija ostvarila je odlične rezultate i u ciljnim grupama ženske publike, gledaoci od 18-49 godina, ali i urbana populacija čiji je izbor bio upravo Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Nastavlja se uspeh našeg serijskog programa. Serije „Istanbulska nevesta“, „Elif“ i „Ćerke“, svoju poziciju u zvaničnoj top listi našle su među prvih osam najgledanijih emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

„Nacionalni dnevnik“ zvanično je najgledaniji informativni program komercijalnih televizija, dok je u samom vrhu gledanosti i „Popodnevni dnevnik“.

„Novo jutro“ u danu iza nas sa milion gledalaca, na top listama zvanično je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink

U samom vrhu gledanosti je i najgledanija emisija u danu „Kuća od srca“ kao najviše rangirana na zvaničnoj top listi. Autorska emisija Ognjena Amidžića, „Ami G show“ je najgledanija zabavna emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

U samom vrhu gledanosti nalaze se i sva direktna uključenja u najgledaniji rijaliti „Zadruga“ koji prvilači veliku pažnu gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite i dalje uz vašu TV Pink.

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'