AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku ružičaste televizije!

U petak, ali i za dane vikenda, televizja Pink je bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pink je bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa, kako u totalu, tako i među ženskim delom publike, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Sva tri prethodna dana pratili ste serije Ćerke, Istanbulska nevesta i Elif, koje su tradicionalno u prvih deset najgledanijih emisija u danu. Svakodnevno ste pratili i informativni program naše televizije. Nacionalni dnevnik u 18.30, kao i jutarnji dnevnik koji je u petak i subotu imao udeo u gledanosti od 30 odsto, ubedljivo su najgledanije informativne emisije među svim komercijalnim emiterima, dok je Novo jutro u petak bila najgledanija jutarnja informativna emisija.

Foto: Promo

U petak ste pratili i Nacionalni dnevnik u 13 časova, kao i popodnevne vesti Minut 2.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugu u direktnim uključenjima, kao i specijalnu emisiju povodom Kijinog rođendana, koja je imala udeo u gledanosti od 26 odsto, pratila je verna Pinkova publika.

Subotu su obeležila uživo uključenja u velelepno zdanje Zadruge, ali i specijalne emisije Zadruga – pitanja novinara, dok je posebnu pažnju gledalaca privukla emisija Zadruga – nominacije.

Foto: TV Pink

Žikinom šarenicom započeli ste subotnje jutro, a pratili ste i podnevno izdanje Nacionalnog dnevnika, kao i emisiju Magazin IN u kojoj su gostovali aktuelni Zadrugari.

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Nedelja je bila rezervisana za Premijeru vikend specijal koja je ovog vikenda postigla odlične rezultate kao najgledanija zabavna emisija među svim emiterima.

Foto: Kobra, NKostić

Šifru Despot koju nestrpljivo iščekujete svake nedelje, pratila je milionska publika.

Foto: RTV Pink

Dešavanja u Zadruzi niste propustili ni u danu iza nas, a posebno emisije Zadruga - bivši zadrugari pitaju, kao i Zadruga – izbacivanje.

Nacionalni dnevnik u 12 časova, kao i Kontravizija u večernjem terminu, takođe su bile Vaš izbor.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'