AKTUELNO

Očekuju vas tri sata odlične muzike, zanimljivih priča i brojne vredne nagrade.

Posle prve stanice u Kragujevcu, karavan emisije "Žikina šarenica" nastavlja putovanje po Srbiji i regionu. U subotu 2. juna, emisija će se od 8:30 časova emitovati uživo sa Zlatibora, dok će ekipa emisije "Žikina šarenica" u nedelju 3. juna biti u Atomskoj banji u Gornjoj Trepči.

Karavan, na čelu sa voditeljem Živoradom Žikom Nikolićem, krenuo je juče u 9 časova sa TV Pink ka Zlatiboru, gde će ugostiti brojne pevače i ljude iz različitih sfera.

Foto: Pink.rs

Na Zlatiboru će uz orkestar Miše Mijatovića pevati Novica Negovanović, Rade Jorović i Aleksandra Rosić.

Osim dobre atmosfere, Žika Nikolić će gledaocima predstaviti prirodu, kulturu i običaje zlatiborskog kraja, koji iz godine u godinu privlače turiste, kako iz svih krajeva Srbije, tako i iz sveta. Osim što je Zlatibor idealna destinacija u zimskom periodu, turisti se sve češće odlučuju za planinski turizam i tokom letnjih meseci.

Voditelj će sa ostatkom ekipe upoznati nove ljudi i družiti se sa njima u centru jedne od najlepših planina u Srbiji.

U nedelju 3. juna, ekipa emisije "Žikina šarenica" upoznaće gledaoce TV Pink sa svim prednostima banjskog turizma u Atomskoj banji u Gornjoj Trepči. Uzevši u obzir povoljne klimatske činioce i netaknutu prirodu u kojoj je Atomska banja smeštena, može se reći da predstavlja idealno mesto za sve one koji traže odmor i utočište od stresnog života u savremenom društvu. Gledaoci će saznati zbog čega je Atomska banja jedno od najposećenijih lečilišta u našoj zemlji.

U emisiji koja će se emitovati iz Gornje Trepče, gledaoce će zabavljati Biljana Jevtić i Aca Ilić, "Akapulko" bend, Vera Matović i mnogi drugi.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Budite i vi deo karavana i ne propustite emisiju "Žikina šarenica" u subotu i nedelju, 2. i 3. juna, od 8:30 časova samo na TV Pink!

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

Autor: M. Đ.

#Zlatibor

#emisija

#voditelj

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'