AKTUELNO

U petak, ali I za dane vikenda televizija Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Pink je u ukupnom broju gledalaca bio gledaniji od svih komercijalnih stanica, ali i Javnog servisa. Drastičnu prednost u odnosu na ostale TV emitere, Pink stiče među ženskom populacijom, u kategoriji gledalaca od 18 do 49 godina, ali I među urbanom publikom.

Sva tri prethodna dana, pratili ste nove zaplete u serijama koje ne propuštate Istanbulska nevesta, Ćerke i Elif, dok ste u nedelju bili uz domaći serijski program i najgledaniju humorističku seriju Radoša Bajića - Šifra Despot .

Foto: Promo

Prethodnih dana Vaš izbor je bio I informativni program naše televizije, koji je prema zvaničnim istraživanjima najgledaniji informativni program među svim komercijalni stanicama.

U petak ste pratili Novo jutro, jutarnje izdanje dnevnika, ali I Nacionalni dnevnik u u svim ostalim terminima. Za dane vikenda ste se informisali o svim aktuelnim dešavanjima u izdanjima Nacionalnog dnevnika u podne, u udarnom terminu od 18.30, kao i vanrednom dnevniku.

Foto: RTV Pink

U petak među deset najgledanijih emisija u danu našlo se prvo polufinalno veče najgledanijeg muzičkog takmičenja za najmlađe Pinkove Zvezdice, koje je pratilo 1.200.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

U subotu među prvih 15 emisija u danu, devet je bilo Pinkovih. Pored serija i emisije Magazin IN, ubedljivo najviše Vaše pažnje privukao je rijaliti Zadruga, kako u direktnim uključenjima, tako I specijalne emisije Zadruga – nominacije I Zadruga - pitanja novinara.

Foto: RTV Pink

Nedelju ste započeli uz Žikinu šarenicu i uključenje iz Bara, dok ste popodne proveli uz Premijeru Vikend Specijal, koja je I ove nedelje bila najgledanija TV forma u svom terminu.

Foto: Pink.rs

Zadruga u direkntnim uključenjima, Zadruga – izbacivanje, kao I specijalna emisija Zadruga – bivši zadrugari pitaju pratila je verna Pinkova publika, koja nije propustila ni emisiju Lava Pajkića Kontravizija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'