AKTUELNO

I u jučerašnjem danu liderska pozicija pripada Televiziji Pink koja je zvanično najgledanija televizija u Srbiji govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Pored ukupnog broja gledalaca gde je Pink ostvario značajno bolje rezultate, razlika u odnosu na ostale emitere vidljiva je i u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, ženske kao i urbane publika.

Među deset najgledanijih emisija u danu na svim televizijama, čak pet je pinkovih.

Foto: TvPink Printscreen

Kao najgledanija emisija u danu "Kuća od Srca" i ovog utorka privukla je milionski auditorijum, pa je serijski program naše televizije "Ćerke", "Elif" i "Istanbulska nevesta" među 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: E-Stock/Rajko

Autorska emisija Ognjena Amidžića sa milionskim auditorijumum zvanično je najgledanija zabavna emisija u danu iza nas. Inforamtivni program TV Pink, je najgledaniji informativni program svih komercijalnih TV emitera, pa su tako "Nacionalni dnevnik", "Popodnevni dnevnik" kao i "Nacionalni dnevnik u 13" među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: TvPink Printscreen

"Novo jutro" sa Sarapom i Deom i jučerašnji dan obeležava kao najgledaniji jutranji program svih komerijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

"Zadruga" ne prestaje da obara rekorde. Gotova sva direktna uključenja u najpoznatijiu rijaliti u samom je vrhu gledanosti, dok veliki udeo u gledanosti i u danu iza nas ostvarila je "Zadrugovizija 4" u repriznom terminu.

Hvala na poverenju i ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

'