AKTUELNO

I ovog ponedeljka televizija Pink, zvanično je najgledanija komercijalna televizija govore zvanični podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

Pink je pored ubedljive prednosti u odnosu na ostale komercijalne emitere ostvario prednost i u posebnim grupama gledalaca, gde se značajno ističe grupa gledalaca žene, gde je Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Nove zaplete u našem serijskom program verna pinkova publika ne propušta, pa su među prvih deset najgledanijih emisija u danu serije “Istanbulska nevesta” i “Elif”, dok već na samom početku emitovanja zapažene rezultate ima i nova serija “Rat ruža”.

Informativni program naše televizije i u danu iza nas je najgledaniji, pa su tako “Nacionalni dnevnik”, “Popodnevni dnevnik”, kao i “Jutarnji dnevnik” u samom vrhu gledanosti.

Dea i Sarapa u “Novom jutru” daleko iza sebe ostavili su sve formate iste sadržine u svom terminu, pa su tako zvanično najgledaniji Jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Neverovatnih 24% udela u gledanosti kao i preko 1.300.000 gledalaca beleži emisija “Zadruga-Narod pita”, dok ste u jučerašnjem danu reprizno ispratili emisiju “Zadruga-Narod Pita”.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

#ponedeljak

'